این سایت در ستاد ساماندهی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد.

مجله آشپزی مثبت – مهشید امیری: اگر طعم کشمش را در شیرینی و کیک دوست دارید، حتما عاشق شیرینی کشمشی هم هستید و برای خوردن شیرینی کشمشی خوشمزه از این سر شهر به آن سر شهر می روید. دیگر نیازی به این کار نیست؛ خودتان دست به کار شوید . همان شیرینی کشمشی در خانه شماست.

مواد لازم

  • ۱۲۰ گرم آرد
  • ۱۰۰ گرم روغن جامد
  • ۱۰۰ گرم پودر قند
  • ۳ عدد تخم‌مرغ
  • ۵ ق غ کشمش
  • ۱ ق چ بیکینگ پودر
  • ۴  /۱  ق چ وانیل

طرز تهیه:

۱. ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در ظرف مناسبی روغن و پودر قند را باهمزن خوب مخلوط‌ کنید. وانیل را هم اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

۲. در مرحله بعدی تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و به‌خوبی مخلوط‌کنید. سپس بیکینگ‌پودر را بریزید. در انتها آرد را کم‌کم به مواد اضافه کنید و با قاشق مواد را خوب هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.

۳. حالاکشمش‌ها را بشویید و در سبدی بریزید تا آب آنهاکاملاً گرفته شود. سپس به مایه شیرینی اضافه کرده ، خوب باهم مخلوط‌کنید.حالا مواد را داخل قیف بدون ماسوله بریزید. کف قالب یا سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید. حالا با قیف به‌اندازه یک ق س از مواد را روی کاغذ روغنی قرار دهید بعد از تمام شدن مواد سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر بگذارید.

فوت‌وفن

–  چنانچه مایه شیرینی آماده شده خیلی شل بود کمی آرد و یک ق س روغن مایع به آن اضافه کنید.

–  اگر مواد خیلی سفت بود یک عدد سفیده تخم‌مرغ اضافه کنید.

یه جور دیگه

از کره هم می‌توانیدبه‌جای روغن جامد استفاده کنیدکه در این صورت ۱۲۵ گرم کره لازم دارید.

منبع : برترینها

نوشته طرز تهیه شیرینی کشمشی سنتی در خانه اولین بار در مجله اینترنتی خونواده. پدیدار شد.

Array
00:00
00:00
تفریحی - سرگرمی بدون نظر 613 views

نظر خود را بنویسید

نظر شما پس از تایید مدیریت درج خواهد شد

هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !